Tempahan Air Mineral Koperasi Pegawai-Pegawai DBKL Berhad

Punca Air

Air mineral semulajadi kami berasal dari tanah yang dipelihara dengan baik kira-kira 120 ekar. Tanah itu sendiri dan kawasan jirannya bebas dari kegiatan perindustrian, landskap tidak berubah dan dilindungi daripada pihak luar.

Diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia

No Lesen : KKM 163(52/C/17)

Semua telaga yang dibina telah mematuhi peraturan radius 200 meter yang telah diperkenalkan baru-baru ini kepada industri. Untuk memastikan kesucian, tanah yang dimiliki oleh syarikat adalah dua kali ganda saiz yang diperlukan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Ini bagi memastikan untuk syarikat memperoleh lesen air mineral.

hubungi kami

KOPERASI PEGAWAI – PEGAWAI DBKL BERHAD
NO C-2-4 & C-3-4,
NO 1, WARISAN CITYVIEW,
JALAN 3/93A, OFF BATU 2 1/2
JALAN CHERAS, 56100 KUALA LUMPUR.

TEL
603 – 9205 5802 EXT : 205 / 209

FAX
603 – 9205 5803

EMEL
koperasidbklbhd@gmail.com

LAMAN WEB
kopdbkl.com

Hakcipta Terpelihara © Koperasi Pegawai-Pegawai Dewan Bandaraya Kuala Lumpur Berhad - Kuala Lumpur, Malaysia. Telefon : 03-9205 5802 | Faksimili : 03-9205 5803
Email : admin@kopdbkl.com | Paparan terbaik dengan resolusi 1366 x 768 piksel dengan pelayar web

PENAFIAN : Maklumat yang diberikan adalah bagi tujuan rujukan umum sahaja. Ini tidaklah bermakna suatu pernyataan yang mengatakan anda tidak akan menemui sebarang maklumat tepat di laman web KOPDBKL, ia hanyalah untuk menyatakan KOPDBKL TIDAK menjamin, di dalam sebarang keadaan, kesahihan maklumat di sini. Maklumat/bahan/artikel tersebut berkemungkinan telah pun diubah semula beberapa ketika sebelum anda membacanya. Kami sentiasa berusaha untuk menerbitkan maklumat/bahan/artikel yang lebih diyakini dengan setepat dan secepat mungkin, namun ia tetap masih tanpa jaminan. KOPDBKL tidak membuat apa-apa pernyataan atau waranti berkenaan dengan laman web dan maklumat dan bahan terkandung dalam laman web dan tidak akan bertanggungjawab sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak langsung, yang berkaitan atau khusus, turutan, termasuk tetapi tidak terhad kepada kerugian berbentuk kehilangan keuntungan, kepercayaan atau kerugian tak ketara yang lain.